Bedrijfsprofiel:

Groot- en detailhandel in cichliden
Siervishandel Verduijn
Opgericht in 1974
Eigenaar: Catharina Verduijn
Medewerkers: Hans, Suzanne
Ingeschreven bij de KvK te Rotterdam 71893148
Lid van: Dibevo

In ons vishuis vindt u meer dan 350 soorten cichliden en andere zoetwater vissen uit alle werelddelen. We zijn gespecialiseerd in cichliden uit Afrika, Midden- en Zuid Amerika. Wildvang en nakweek, van klein tot groot.

Een gedeelte van deze cichliden wordt geïmporteerd uit Afrika en een gedeelte kweken we zelf. De rest komt van groothandels en kwekers uit binnen- en buitenland. Op onze voorraadlijst kunt u zien welke soorten er op dit moment bij ons rondzwemmen.

Naast cichliden hebben we ook een bijzonder groot assortiment tropische siervissen, meervallen, zoet- water garnalen, slakken en aquariumplanten voor het gezelschaps- aquarium. Iedere week is er nieuwe aanvoer van vissen, aquariumplanten en levend visvoer.

In het winkelgedeelte vindt u alles om een aquarium op te starten en te onderhouden. Wij voeren diverse merken aquaria. Daarnaast is het mogelijk om een aquarium op maat te laten maken. Verder hebben we alles van de merken Eheim (pompen én onderdelen), HS aqua, Jäger, Juwel, Nature food, Colombo, Ruto (diepvriesvoer), Ceramic Nature, Superfish, Sera en Tetra.

Verduijn Cichlids heeft het grootste assortiment aquariumboeken van Nederland. Voor iedereen die meer wil weten over zijn aquariumvissen hebben we meer dan 50 titels op voorraad. U kunt altijd bij ons terecht voor uitgebreid en deskundig advies. Komt u gerust eens vrijblijvend langs. Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en onze winkel is toegankelijk voor mensen in een rolstoel.